Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

          +381 26 4630 200

Нове снежне падавине

Радници и комплетна маханизација зимске службе ЈКП Зеленило и гробља Смедерево раде током снежних падавина без прекида на рашчишћавању центра Смедерева, прилаза пешачким прелазима и свим прилазним путевима као и сеоских путева, како би се саобраћај несметано обављао.
Зимска служба нашег предузећа је на терену провела целу ноћ, која пуним интензитетом рашчишћава путеве и пешачке стазе. Укључена је и сва механизација. Површине се третирају адекватним мешавинама. Зимска служба биће на терену све док то временске прилике буду условљавале. Путеви ка школама, вртићима и Дому здравља су приоритет, као и аутобуска стајалишта и паркинзи. У сталној смо комуникацији са грађанима и са Месним заједницама како бисмо на најбољи и најадекватнији начин правовремено реаговали, посебно ако на некој локацији постоји захтев за ургентним дејствовањем зимске службе. Можемо рећи да град нормално функционише и да је саобраћај нормалног интензитета, с тим да је можда успорен на неким деоницама.
Савет за наше суграђане је да користе искључиво очишћене пешачке прелазе и у случају већих падавина – само формиране пешачке стазе.
Снег не ремети редован програм одржавања јавне хигијене у нашем граду и приградским насељима, као ни одношење смећа.

 Улична расвета

 Пријава кварова

udomljavanje3

 Пси за удомљавање

 Корисни линкови