Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

          +381 26 4630 200

Зимска служба

Снег је почео да пада у понедељак, 19. марта, а екипa Зимске службе ЈКП Зеленило и гробља Смедерево je одмах почела са рашчишћавањем по утврђеним приоритетима.
Са интервенцијама се одмах кренуло на улицама првог приоритета, а нарочито на саобраћајницама којима се креће јавни градски превоз, путеви ка школама, вртићима, Дому здравља и амбулантама. Зимска служба је на терену сваког дана, 24 сата. Ради се у три смене, са свом механизацијом и радницима. До сада је потрошено 122т мешавине агрегата, а само претходне ноћи је утрошено 54т. Проходни су и сеоски путеви, а како снег пада смањеним интезитетом, прелази се на улице другог приоритета. ЈКП Зеленило и гробља, које је надлежно за одржавање јавних пешачких површина је утрошило око 500 л течног калцијума и 1т гранула, за чишћење тргова, тротоара и степеништа.
Апелујемо на суграђане да редовно чисте прилазне путеве, стазе и тротоаре испред својих кућа, зграда или пословних простора, како бисмо заједно у што краћем року учинили наш град проходним и безбедним за нормално функционисање грађана.

 Улична расвета

 Пријава кварова

udomljavanje3

 Пси за удомљавање

 Корисни линкови